Това е една от темите тази вечер в предаването . Ето

...
Това е една от темите тази вечер в предаването . Ето
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Мъчни депутатски прегвоори и натрапчиви призиви за държавническа крепност

Това е една от тематиките довечера в предаването.

 

Ето какво ще видите:

 

Нескопосани искания за бистрота и правосъдни решения, които ги вършат на пух и прахуляк. След поредност от отхвърлени въпроси към властимащите " БОЕЦ " сложиха черешка на гражданската неотстъпчивост до момента и осъдиха законодателния орган на България, а Министерство на вътрешните работи ще би трябвало да разкрие мистериозните субекти, съветващи силовия вицепремиер. Говори водачът на сдружението Георги Георгиев.

Грабежът на " новата непоклатимост " - една продукция на 49-ия парламент, която би трябвало да очертае пред гласоподавателите небосвод и да им внуши смисъл. Какви компликации срещат драматурзите в изискванията на мъчни депутатски договаряния и натрапчиви апели за държавническа крепност? С неподправения си жанр в студиото на " Честно казано " влиза журналистът и анализатор Иво Беров. 

Пет години след панаирджийския арест и последвалите изтезания - зов за помилването на Десислава Иванчева и Биляна Петрова към президента Радев. Гостуват информационният специалист Петър Кърджилов и деятелят от " Зелен Младост " Таня Христова, които събират подписи за освобождението на двете дами, трансформирали се в изкупителна жертва на несъстоялата се битка с корупцията.  

Омагьосаният кръговрат на сините премеждия и болката вляво от прошарения левскар - един прочувствен прочит на нестихващите проблеми във футболния гранд " Левски " от създателя на книгата " Сини сърца ". Писателят Димо Райков се включва от Париж, с цел да подсети, че Гунди гледа пред Герена, а синята любов е безподобна - освен идва от сърцето, само че се утаява отново там.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР